Robert Porskamp

Wie is Robert Porskamp

Robert Porskamp is geboren en getogen in Groenlo. Als financial heeft hij gewerkt in diverse bedrijfstakken en op diverse locaties in Nederland. Bedrijfstakken waarin hij werkzaam is geweest zijn de verpakkingsindustrie in Eerbeek, Etten-Leur en Amsterdam. Daarnaast in de groente en fruithandel in Deventer, de financiële wereld in Enschede en de metaalindustrie in Doetinchem. Van 2008 tot 2018 was hij werkzaam als teamhoofd Financiën bij Medisch Spectrum Twente in Enschede met als aandachtsgebieden financiën, treasury, applicatiebeheer, verzekeringen en de nieuwbouw.

Vanaf 2018 is hij werkzaam als manager Financiën en ICT bij Stichting Parc Spelderholt in Beekbergen. De Stichting is uniek in Nederland. Voor jongeren met een verstandelijke en andere beperkingen wordt na het VSO een ontwikkelingstraject van drie jaar aangeboden van wonen, werken en leren. Academie Spelderholt biedt en begeleidt het ontwikkelingstraject. Zowel Academie Spelderholt als Hotel/Kasteel Spelderholt biedt een leeromgeving waar met ondersteuning van professionals het geleerde in praktijk wordt gebracht. Ons volledig aangepaste Hotel en Kasteel bieden zakelijke en particuliere gasten conferentiearrangementen, accommodatie voor vakantieweken en logeerweekenden en mogelijkheden voor feesten en partijen.

Als collega van Toon Lesterade bij Intermeco in Doetinchem kwam Robert voor het eerst in aanraking met Noach. Eerst door alleen de boekhouding te doen daarnaast ook door de projecten te ondersteunen die in de afgelopen jaren gerealiseerd zijn. Om een extra geldstroom te generen ter ondersteuning van de opvang is de Stichting Vrienden van Opvang Noach opgericht. Het is de bedoeling structureel en incidenteel extra gelden te verzamelen ter ondersteuning van de opvang.